امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

دانلود پژوهش بررسی لزوم گرافیک محیطی برای محیطهای بسته رشته ارتباط تصویری

دانلود پژوهش بررسی لزوم گرافیک محیطی برای محیطهای بسته رشته ارتباط تصویری دسته: هنر و گرافیک
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 86 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 165

گرافیك محیطی چیست؟ در اروپا و آمریكا كاربرد گرافیك را در شكل گیری فضاهای داخلی و خارجی در معماری و شهرسازی با واژه هایی چون Graphics Environmental ( كه گرافیك محیطی ترجمه شده) یا Sing Design ( كه می توان آن را طراحی نشانه ترجمه كرد ) و یا Sinage ( سانیاژ نشانه گذاری ) بیان می كنند كه اگر این كاربرد در خدمت فضاهای بیرونی شهر مثل خیابانها میاد

قیمت فایل فقط 41,600 تومان

خرید

مقدمه :

محیط اطراف ما، خانه هایی كه در آن زندگی می كنیم، همه نیاز مبرمی به برقراری روابط صحیح فرمها، رنگ ها و هم چنین سازمان بندی دقیق بر مبنای اصول بصری دارند.

- انسان به واسطه ی زبان گرافیك می تواند با محیط اطراف خود سخن بگوید و با دیگران ارتباط برقرار كند. استفاده از گرافیك شهری در مساحت فضای داخلی خانه‌ها و فضای بیرونی آن ها یعنی كوچه ها، خیابان و فضای سبز اطراف، در تزئین و زیبا سازی ادارات موسسات و اماكن عمومی نظیر پاركها، نمایشگاهها، فروشگاهها و… برای تمامی افراد در كلیه سطوح اجتماعی و در هر سنی به نوبه خود موثر بوده و مورد نیاز واقع
می شود و در ساختار محیطی مناسب و مطلوب نقش بسزایی دارد. محیط مناسب یعنی فضایی كه بشر بتواند در آن جا فارغ از فشارهای ناخواسته زندگی، رشد كرده و شكوفا شود.

گرافیك و تبلیغات شهری یكی از قدیمیترین و خالص ترین فرم های ارتباطات است. از اولین نقاشی بر روی دیوار غارها گرفته تا آخرین ویدئو پروجكشن Video Projection  و ویدئو وال ها Video Walls .

تبلیغات شهری یكی از قدیمی ترین ابزارهای تبلیغات، برای معرفی خدمات و كالاهاست كه شامل انواع پوسترها، بیلبوردها، طراحی بدنه اتوبوس ها، اتومبیل ها، استندها و حجم های تبلیغاتی می شود.

تبلیغات شهری و محیطی در جهان یك مقوله اقتصادی و بازرگانی تلقی می شود و هم چون سایر فعالیت های حرفه ای در غرب، ویژگی های خاص خود را دارد. تبلیغات و گرافیك شهری امروز بیشترین خدمت را به تراست ها  و كارتل های اقتصادی عرضه می كند. اطلاعات بصری كه توسط طراحان گرافیك به شهروندان داده می شود، باید دارای جنبه های زیبایی شناسی و جلب كنندگی و نیز تأثیر گذاری لازم باشد. این ها
می توانند در غالب تصاویر تابلوهای تبیلغاتی، اطلاعات فرهنگی، سیاسی اجتماعی و اقتصادی را به جامعه منتقل ساخته، زیباسازی شهری را نیز موجب گردند. بدین شكل است كه در دنیای حاضر، هنر گرافیك ملزم است كه بخشی از فعالیت خود را در خدمت معماری و محیط زیست و فضای شهری قرار دهد و در نظم بخشیدن و ایجاد تسهیلات و زیبا كردن فضای شهری شركت داشته باشد.

در ادامه نمونه های جدید از تبلیغات شهری و پروژه های گرافیك محیطی معرفی
می گردد: همان طور كه مشهود است، گرافیك و تبلیغات شهری علمی است كه در آن چگونگی استفاده از انواع فرمها، رنگ ها، نقش ها و تصاویر گوناگون به شكل ماهرانه، اصولی و برنامه ریزی شده در جهت بتر و ساده تر شدن روابط، ارتباطات، ترافیك و همچنین كاملتر ساختن زیبایی های محیط عمومی شهر مطرح شده و مورد بررسی قرار گرفته است. بدیهی است  در صورتی كه تدابیری از سوی طراحان گرافیك شهری در جهت هر چه بهتر شدن طرحها و اصولی بودن عناصر بصری موجود در فضای شهری صورت نگیرد، محیط زیست شهروندان به صورت مكانی غیر قابل تحمل، متشنج و ناموزون در خواهد آمد. در حالی كه با ایجاد مجموعه ای متناسب از فرم ها، رنگ ها و طرح ها می توان موجبات رفاه و آسایش افراد جامعه را برای زندگی بهتر فراهم ساخت و روح تازه ای در فضای شهر دهید.

گرافیك محیطی چیست؟

در اروپا و آمریكا. كاربرد گرافیك را در شكل گیری فضاهای داخلی و خارجی. در معماری و شهرسازی. با واژه هایی چون Graphics  Environmental ( كه گرافیك محیطی ترجمه شده) یا Sing Design ( كه می توان آن را طراحی نشانه ترجمه كرد ) و یا Sinage ( سانیاژ = نشانه گذاری ) بیان می كنند. كه اگر این كاربرد در خدمت فضاهای بیرونی شهر  مثل خیابانها. میادین. فضاهای سبز عمومی و دیوارهای خارجی ساختمانها باشد به آن City Signs ( علائم و یا گرافیك شهری یا خیابانی ) می گویند. ما از طریق كتابهای خارجی با نمونه های زیبای گرافیك محیطی به صورتهای گوناگونی مثل تابلوهای جهت یابی در خیابانها و یا محوطه های داخلی. سر در ساختمانها و فروشگاه ها و انواع و اقسام تزئینات شهری آشنا هستیم. و نمونه‌های نازیبا و كاربردی های غلط آن را در محل سكونت خود می بینیم و مورد استفاده قرار می دهیم ( كه در بیشتر موارد استفاده هم نمی شود ). گاهی برای زیباتر ساختن محیط زندگی خود سعی می كنیم از آثار خارجی تقلید كنیم، كه نتیجه حاصل حتی اسفبارتر است. شاید چون نمی دانیم كه رمز موفقیت در طراحی محیطی، بیش از هر چیز، شناخت و تسلط بر مفهوم هر دو واژه طراحی و محیط و ارتباط این دو با یكدیگر است.

از آنجایی كه پژوهش در هر زمینه ای نیازمند تعریف كردن آن است. جامع ترین تعریفی كه می توانیم برای گرافیك محیطی ارایه دهم چنین است: طراحی متناسب و هماهنگ نشانه ها، نوشته ها و تزئینات به صورت ( یا بر روی و یا در تلفیق ) حجم سه بعدی
( مثل تابلو یا استند ) برای راهنمایی، اطلاع رسانی و برقراری هر نوع ارتباط دیگر،در عین ایجاد زیبایی و حال و هوایی در خور و شخصیتی قابل درك، در  هر نوع محیط داخلی و خارجی در یك شهر است.

گر چه در شهرهای سده های پیشین نیز تابلوها، پانل ها و شكل های دیگر اطلاع رسانی یا جهت یابی و نیز انواع مجسمه ها و فرم های تزئینی وجود داشته است. اما واژه گرافیك در طراحی محیطی به عنوان یك تخصص، مانند سایر مقولات و فعالیت های گرافیكی، در سده بیستم كشف شده است. دلایل اهمیت یافتن این هنر از یك طرف به دنبال پژوهش های مكرری بود كه از اوایل قرن حاضر پیرامون مسایل مربوط به كیفیت زندگی شهروندان انجام شد، و از سوی دیگر به دلیل تمایل روزافزون بسیاری از هنرمندان پس از عصر مدرن، به بیرون آمدن از محیط بسته گالری ها بود تا فرصت یابند با فضای زندگی روزمره عكس العمل مردم روبه رو شوند. به این ترتیب راه همكاری معماران و شهرسازان با نقاشان و مجسمه سازان امكان پذیر شد. و همگام با پیشرفت و رواج روزافزون هنر گرافیك در این دوران، این هنر نیز به عنوان شاخه ای از هنرهای تجسمی مورد استفاده معماران و شهرسازان قرار گرفت. به این ترتیب هنر طراحی یك محیط با كمك علائمی كه هم زیبا باشند و هم ارتباط مردم با مكان ها و رویدادها را میسر سازند، بوجود آمد. امروزه، شهرهای مهم جهان حول و حوش تجارت و توریسم با یكدیگر در رقابتند و پیوسته در حال پیدا كردن علائمی جذابتر برای راهنمایی و جلب توجه ملاقات كنندگان هستند. در عین حال همه ساله ساختمانها و مراكز بسیاری در دنیا ساخته می شوند كه به دلایلی مشابه، گرافیك های تازه تری را با خود به همراه می آورند. به این ترتیب، هر سال شاهد گرافیك های محیطی جدیدتر و خلاقانه تری هستیم، و با پیشرفت های تكنولوژیك در طراحی و ساخت تابلوها نیز این تازگی و خلاقیت را تشدید می كنند.

فهرست مطالب

فصل اول: گرافیك محیطی چیست؟ لزوم آن در اجتماع با توجه به شرایط اجتماعی

انسان در فضای اطراف خود

گرافیك محیطی چیست؟

گرافیك محیطی ( محیطهای بسته ) مغازه ها و فروشگاه ها

نقش گرافیك محیطی در اجتماع

فصل دوم: انواع گرافیك محیطی و نمونه های آن در جهان   

انواع گرافیك محیطی

گرافیك محیطی مسطع یا دو بعدی

گرافیك محیطی حجمی یا سه بعدی

تقسیم بندی دیگر گرافیك محیطی

طراحی فروشگاه ها

نمونه های گرافیك محیطی

فصل سوم:  سیر تحول گرافیك محیطی همراه با پیشرفت تكنولوژی  

فصل ارتباطات

محدوده تكنولوژی در گرافیك محیطی

 فصل چهارم: گرافیك محیطی در ایران

وضع كنونی هنر ایران

سخنرانی های امرا… فرهادی و پرسش و پاسخ در مورد گرافیك محیطی و تبلیغات ایران در اولین همایش گرافیك ایران وپاسخ به سوالات

فصل پنجم: تاثیر گرافیك محیطی و تبیلغات در فروش و مخاطب

تاریخچه تبلیغات

سواد بصری در گرافیك محیطی

سابقه تاریخی گرافیك محیطی

عوامل گرافیك محیطی و تاثیر آنها در فروش

اصول نظری، پایه های اصلی زیر بنا ترغیب و تبلیغ 

آرا، و عقاید

فصل ششم: وضعیت گرافیك محیطی و نكات مهم در آن با توجه به نوع كالا

عرضه و تقاضا.

تبلیغات و ارتباط

تبلیغات بازرگانی

ایجاد احتیاج

ازدیاد فروش

ایجاد واحدهای عظیم

هدف از تبلیغات بازرگانی

چه بگوئیم؟

اجزاء تبلیغات محیطی

تنظیم آگهی

عواملی كه در تبیلغات محیطی باید مد نظر باشد.

سنجش آگهی.

عوامل داخلی

عوامل خارجی

فصل هفتم: پوستر

هنر و پوستر در ایران

عوامل موثر در طراحی یك پوستر

پوسترهای سه بعدی

165 صفحه فایل Word

قیمت فایل فقط 41,600 تومان

خرید

برچسب ها : رشته ارتباط تصویری , بررسی لزوم گرافیک محیطی برای محیطهای بسته رشته ارتباط تصویری

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر